BuildingCommercial

Golf Park 6

.full-width-5c450c2c6ac24 { min-height:30px; padding:30px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450c2c6ac24 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }

Construction of the new building and parking area included 5 levels of lower basement parking, a ground floor parking level and 3 levels of office space with high quality finishes.

The team worked relentlessly to deliver the finest quality product to the client and was recommended and awarded the fit-out of the A-grade office building.

Client
Acucap

Location
Pinelands, Western Cape

Completion Date

2014

Duration

13 months

.full-width-5c450c2c6c014 { min-height:100px; padding:0px 0 30px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450c2c6c014 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }