BuildingCommercial

RCS Offices

.full-width-5c450b0385bed { min-height:30px; padding:30px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450b0385bed { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }

The negotiated project was awarded based on a client recommendation from repeat client, Acucap. Scope of works included the fit-out of A grade offices to tenant specifications.

The building interior was fitted with high-end AAA grade finishes and retro interior design throughout.

Client
RCS

Location
Pinelands, Western Cape

Completion Date

2015

Duration

6 months

.full-width-5c450b03871e0 { min-height:100px; padding:0px 0 30px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450b03871e0 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }