BuildingRetail

EIKESTAD MALL UPGRADE

.full-width-5c450a5ca7ed4 { min-height:30px; padding:30px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450a5ca7ed4 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }

Refurbishment and additions to existing mall with the scope of works spanning over 49,000m². The works included the construction of the adjoining Andringa Walk commercial annexe which makes provision for 3 basement parking levels, ground floor parking and a transfer slab for future additions. The construction of this phase entailed bulk excavations 53,000³ volume in tight.

Client
Abacus

Location
Stellenbosch, Western Cape

Completion Date

2011

Duration

36 months

.full-width-5c450a5ca8d44 { min-height:100px; padding:0px 0 30px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450a5ca8d44 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }