BuildingRetail

PAROW CENTRE UPGRADE

.full-width-5c450b0acdc08 { min-height:30px; padding:30px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450b0acdc08 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }

Refurbishment of the existing building creating a trendy shopping centre with a modern and light ambience. The re-alignment of the mall areas included the installation of new escalators, lift shafts and creation of large, double open areas with skylights and intricate overhead bulkheads. The project scope further included the refurbishment and extension of the SterKinekor complex.

Client
Georgius Group

Location
Parow, Western Cape

Completion Date

2008

Duration

7 months

.full-width-5c450b0ace9f1 { min-height:100px; padding:0px 0 30px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c450b0ace9f1 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }